ADS WINE – Uvoz i distribucija vina

O nama

Osnovani 1996

1996.god. smo osnovali kompaniju ITH sro u Pragu, koja se bavila uvozom i distribucijom vina u Češkoj republici.

Na osnovu iskustva u poslovanju u Pragu, 2000.god. smo osnovali kompaniju za uvoz i distribuciju vina – ADS WINE doo. Takođe, otvorili smo prvu vinoteku i wine bar u Beogradu, u centru Dorćola.

ADS WINE je firma koja se, već dugi niz godina, uspešno bavi uvozom i distribucijom vrhunskih vina iz poznatih vinskih regiona širom sveta. Nastojimo da srpskom tržištu predstavimo vina poznatih vinarija iz Italije, Francuske, Slovenije, Portugala, Čilea, Argentine i Hrvatske.

Vrhunska vina iz celog sveta

Nudimo vina poznatih francuskih vinarija Jean Durup i Louis Jadot, koja dolaze iz poznate vinske regije u Francuskoj – Burgundije.
Iz doline Rhone, Francuske predstavljamo vinariju M.Chapoutier.

Uvozimo i distribuiramo vina poznatih italijanskih vinarija kao što su Arnaldo Caprai (proglašena najboljom evropskom vinarijom u 2012. godini), Santa Margherita (prva vinarija koja je napravila Pinot Grigio), Fontanafredda (proizvodi najpoznatije italijansko vino Barolo), Caparzo (vinarija iz Toskane sa najboljim Brunellom i Chianti-jem) kao i odlične vinarije Farnese i Monteverdi.

Takođe nudimo vina najpoznatijih vinarija iz regiona – Movia iz Slovenije i Kozlović iz Hrvatske.

Kvalitet na prvom mestu

Naši dugogodišnji partneri i kupci su poznati restorani u Beogradu: Franš, Madera, Šaran, Zaplet, Dijagonala, Kovač itd.

Takođe, dobavljači smo poznatim kompanijama kao što su Delta Generali, Hemofarm, Delhaize, Coning, Lilly, Mercedes Benz, Nis Jugopetrol kao i poznatim bankama Sberbank, Erste bank, Societe General itd.

onama-stranica-slika2